Molenvriend worden

Om de molens te onderhouden is de Schermer Molens Stichting afhankelijk van een groot aantal subsidiënten en sponsoren. Zij brengen jaarlijks veel geld bijeen, waardoor het molencomplex in stand gehouden kan worden.

De Schermer Molens Stichting is trots op het molencomplex en wil dat gevoel graag delen met zoveel mogelijk sympathisanten. In de loop der jaren is een bestand donateurs opgebouwd die de molens een warm hart toedragen.

Als vriend van de stichting betaalt u in 2022/2023 een donatie van minimaal € 20 per jaar. 

Particulieren die geld willen nalaten aan de stichting kunnen dat met een gerust hart doen. Schermer Molens Stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor het ook fiscaal interessant is om geld te doneren.

Als vriend krijgt u:

  •  onze digitale kwartaalnieuwsbrief met nieuws over de Schermer molens en de Schermer molens stichting,
  •  Het molenkwartaalblad Molenpost met nieuws over de Noord Hollandse molens,
  •  Gratis toegang tot de Museummolen met maximaal één introducé. Dit is niet voor commerciele doeleinden te gebruiken.Ja, ik word Vriend van de molens.

Vul het onderstaande formulier in en wij verzorgen uw aanmelding. 

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL59 RABO 0357 9007 66 t.n.v. Schermer Molens Stichting onder vermelding van uw naam. Zo kunnen wij uw betaling juist verwerken. 

Velden met een * zijn verplicht
Word vriend van de Schermer Molens!

Als Molenvriend ontvangt u het Noord-Hollandse molenkwartaalblad "Molenpost" en onze digitale nieuwsbrief. Voor slechts €20 per jaar bent u al molenvriend.